Cecotec H2ONature 2400 Active Vízszűrő kancsó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,790Ft
db
Jellemzők: A Cecotec H2ONature 2400 Active Vízszűrő kancsó segítségével te is könnyedén készíthetsz otthon tisztított vizet. Összetett szűrő: Mikroszálas szűrő a nagyobb részecskék felfogásáért, Aktív szénszűrő, mely javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Ioncserélő gyanta, mely csökkenti a víz változó keménységét és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek (pl. kadmium, réz, higany, alumínium) tartalmát. Megőrzi a víz ásványi anyagait, például a kalciumot vagy a magnéziumot. Kancsó űrtartalma szűrő nélkül: 2,4 liter Kancsó űrtartalma szűrővel: 1,4 liter LCD kijelző a szűrő élettartamának jelzéséhez. Levehető fedél. Tökéletes méreteinek köszönhetően akár a hűtő ajtajában is elfér. https://www.youtube.com/watch?v=5LEfEWy9dis

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db