Cecotec EnergySilence 530 Power Connected White Álló Ventilátor 50W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
24,190Ft
db
Jellemzők:  50 W-os teljesítmény, nagy teljesítményű rézmotorral, amely növeli a légáramlást és a frissesség érzetét, maximális megbízhatósággal és tartóssággal. 40 cm átmérőjű, 5 darab ventilátorlapátból áll, amelynek célja, hogy maximalizálják a légáramlást és garantálják a friss levegő állandó áramlását. 3 működési sebesség közül választhatsz (Breeze, Eco és Sleep). Programozható időzítő, akár 7,5 óráig, amely idő elteltével a ventilátor automatikusan kikapcsol. A teleszkópos rúdnak köszönhetően magassága állítható 110 és 135 cm között, továbbá állítható dőlésszöggel rendelkezik, így minden szituációhoz megfelelően alkalmazkodik. Lapát-oszcillációs mód nagyobb légáramlási szög létrehozásához és szélesebb frissességi terület biztosításához. Integrált biztonsági rendszer, amely a következőkből áll: Biztonsági rács, amely megakadályozza hogy hozzáérj a lapátokhoz. Félkemény AS” anyagból készült lapátok a nagyobb biztonság érdekében. Széles és stabil alap, amely maximális stabilitást biztosít. ThermoSafe biztonsági rendszer, amely megnöveli a ventilátor élettartamát. Csendes működésével komfortos pihenést tesz lehetővé. SmartControl: Intelligens távirányító a távirányítónak és az LCD-kijelzőnek köszönhetően az intuitív és egyszerű használat érdekében. Elegáns dizájn, amely alkalmazkodik otthonod dekorációjához. Teljesítmény: 50W Feszültség: 220-240 V

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db