Cecotec EnergySilence 12000 Air Clima Connected WiFi-s inverteres split klíma 3400W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
209,890Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Az EnergySilence 12000 egyszerre látja el a légkondicionáló és a fűtési funkciókat. Állítsd be a telefonodról WiFi hálózaton keresztül vagy a távkapcsolójával. 3400 W kapacitása hűtés során frissíti, fűtés során pedig melegíti a szoba levegőjét. Könnyedén használható klímaberendezés, ami azonnal optimális hőmérsékletet biztosít otthonodban. Jellemzők: A készülék részét képezi egy kompresszor, amiben a készülék motorja és a hűtőgáz találhatók. A kompresszor IPX4 tanusítvánnyal rendelkezik, tehát a készülék védett minden irányból kilövellő víz ellen 10 l/min. Az EnergySilence 12000 Air Clima Connected inverteres rendszerrel működik, ami a kompresszor sebességét és a hőfokot állandó szinten tartja, ezzel megnöveli a berendezés élettartamát. 12000 BTU-s teljesítménye alkalmassá teszi akár 25 négyzetméter alapterületű helyiségek hűtésére és fűtésére. AirFlow 650: Akár 650 m/h légáramot biztosít a helyiségek leggyorsabb és egységesebb hűtéséhez. A HeatingTech jóvoltából a légkondicionáló átállítható fűtőberendezéssé is. SmartControl: Otthonod klímáját beállíthatod a telefonod segítségével a WiFi hálózaton keresztül, valamint az intelligens távirányítóval, amely számos funkcióval teszi egyszerűbbé mindennapjaid. A LED-kijelző az összes beállítást megjeleníti és jelzi az aktuálisan használtakat, így könnyebben használható a berendezés. A készülék öt különböző módon képes működni: Automatikus, ventilátor, hűtés, fűtés és párátlanítás. A párátlanító üzemmódban akár napi 29 liter vizet képes kinyerni a levegőből, ezzel frissé téve a szoba levegőjét. 8 beállítható sebesség közül választhatsz igényeid szerinti intenzitás eléréséhez. Három beállítás közül választhatsz: éjszakai (leghalkabb), Eco (energiatakarékos) és az automatikus tisztítás. 24 órás időzítő: Ütemezd be egy időpontra a készülék működését és élvezd a kellemes hőmérsékletet otthonodban. A kifejezetten halk, 62 dB-es rendszernek köszönhetően nyugodtan nézheted a TV-t vagy aludhatsz amíg a klíma kellemesen tartja otthonod hőmérsékletét (ajánlott éjszakai módra állítani ilyen esetekre). Gyerekzárral is rendelkezik, hogy elkerüljük a beállítások véletlen elállítását. A készülék állítható lapáttal rendelkezik, aminek segítségével könnyedén beállíthatod a fuvallat irányát. EnergySave Pro: hűtése A” energiaosztályú, fűtése A” energiaosztályú, így fogyasztása nagyjából 50-kal alacsonyabb, mint a hagyományos klímaberendezéseké. Áramszünet után a készülék automatikusan újraindul a legutóbbi beállításokkal. A matt külső elegáns megjelenést biztosít, így bármely háztartásba és helyiségbe kiválóan illeszkedik. A mosható és cserélhető légszűrő megköti a levegőben található nagyobb porszemeket, ezzel tisztítja a szoba levegőjét. Eco friendly: Az R-32 hűtőanyag egyszerre környezetkímélő és hatékony, maximális teljesítményt nyújt a minőségi szabványok megtartása mellett. https://youtu.be/5Q4zXwA8ST0

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db