Cecotec Conga Immortal ExtremeSuction 14,8 V Hand Kézi porszívó

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
26,990Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A Cecotec Conga Immortal ExtremeSuction 14,8 V Hand  ciklonos kézi porszívó száraz és nedves porszívózásra is alkalmas, mely szinte bármilyen típusú szennyeződést felszív minden típusú felületről. A 7 kPa szívóteljesítményű készüléket egy nagy hatékonyságú, professzionális szűrővel is ellátták, mely kiszűri a port és az allergén anyagokat. Beépített, újratölthető 2200 mAh-es Li-Ion akkumulátor (22.2 V DC). Töltési idő: kb. 4-5 óra Működési idő (egy feltöltéssel): 20 perc Ergonomikus, kábel nélküli kivitelének és könnyű súlyának köszönhetően használata rendkívül kényelmes. A 0,5 liter űrtartalmú tartály nagyon kényelmesen kiüríthető. Tartozék fej bútorokhoz, sarkokhoz és autókhoz. https://www.youtube.com/watch?v=B90JQrpDbXI

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db