Bűvös, építhető autópálya

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,790Ft -3%
Eredeti ár:5,990 Ft
db


Egy rendkívüli játék, ami elősegíti a gyerekek fejlődését. Kiváló közös programot kínál a családnak. A pálya elkészítése és használata órákra lefoglalja a gyerekeket. Szeretnél egy nem mindennapi játékot adni gyermekednek, amit közösen élvezhettek? A kicsiket kevés dolog tudja igazán lenyűgözni, viszont ha a szülőkkel együtt játszhatnak, az mindent felülír. A tőled kapott figyelem az egyik legfontosabb egy gyermek életében, ezért nem is adhatnál nek jobb ajándékot, mint egy közösen játszható szórakozást. A közös építkezéssel nemcsak a kikapcsolódásban lehetsz pajtása a kicsinek, hanem tanúja lehetsz annak, ahogy percről percre fejlődnek a gyerek készségei. Felülhetsz vele a pálya képzeletbeli hullámvasútjára, ami gazdag színvilágával elvarázsol, formáját pedig addig variálhatjátok, ameddig meg nem unjátok. Nyújts segítő kezet gyermekednek a fejlődésben, és éljétek meg együtt az építkezés sikereit! Hasznos tudnivalók: A bűvös pálya építése biztonságos gyermeked számára, mert a kerekített formák nem okozhatnak sérüléseket. Az építkezésben a 16 előre elkészített sablonpálya is segít, de a saját fantáziátokra is hagyhatkozhattok. A bűvös autópálya alkalmas egyedüli szórakozásnak is, mert a gyerekek saját magukat is jól el tudják vele foglalni. A szülőkkel közös játék elősegíti a másokkal együttműködés képességének fejlesztését. A bűvös autópálya tulajdonságai: Mérete: 54x30x30 cm Anyaga: környezetbarát műanyag. Építhető: számtalan variációt lehet belőle kihozni. Lekerekített szélek: biztonságos vele játszani. Készségfejlesztő játék gyerekeknek. Gyerekkel együtt is játszható szórakozás a családnak. A kisautó 1 db AA elemmel működik (az elem nem tartozék). Mit rejt a termék doboza? Bűvös, építhető autópálya szett (92 db-os). 1 db kisautó.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db