Bütyökvédő, bütyökkorrigáló, lábujj korrigáló 1 pár

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,690Ft 0%
Eredeti ár:1,690 Ft
db


Nincs több bütyök okozta lábfájdalom. Nincs több kidörzsölődés. Kényelmes viseletet biztosít akár egész nap. Sokaknak ismerős lehet a befelé hajló, fájdalmas nagylábujj problémája, melynek legfőbb oka a nem megfelelően megválasztott lábbeli. Ha már megvan a baj, akkor sem kell sokáig takargatnod lábaidat, hiszen ez a Bütyökvédő nem csak a fájdalom enyhítésében, de a bütyök korrigálásában is segítségedre lehet. A megfelelő lábápolás nem csak testi-, de lelki jólétünkhöz is nagyban hozzátartozik. Hiszen ha esztétikus és szép a lábad, az nagyban javíthatja általános közérzetedet. A termék megfelelő tartást ad nagylábujjadnak, képes megszüntetni a bütykök okozta kellemetlen fájdalmakat, valamint megvédi a nagylábujj külső oldalát a kidörzsölődéstől. Rugalmas textil anyagának és szilikonos párnázatának köszönhetően viselése nem csak kényelmes, de szinte észrevehetetlen a mindennapi használat során. Akár napközben, akár éjszaka viseled, tökéletes választás lehet, ha szeretnél megszabadulni a bütykök okozta fájdalomtól. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Bütyökvédő, bütyükkorrigáló, lábujj korrigáló tulajdonságai: Anyaga: rugalmas textil + szilikon Tisztítás: langyos, enyhén mosószeres vízben, kézzel mosható. Mit rejt a termék doboza? 1 pár Bütyökvédő, bütyökkorrigáló, lábujj korrigáló

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db