Bútormozgató készlet

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft
db
Ne legyen szenvedés a költözés vagy a szobák átrendezése! Felejtsd el a fájó hátat és a beállt derekat!  Szerezd be ezt a Bútormozgató készletet, ami garantáltan megkönnyíti majd a dolgod! https://youtu.be/S-80eNLOhgY A Bútormozgató készlet előnyei: Használatával a legnehezebb bútorok is könnyen mozgathatóak. Az alátétek segítségével bármilyen felületen elmozdíthatóak a bútorok. Nem karcol, minden sérüléstől megóvja a padlót. Nem kell emelni, erőlködni. Használatával nincs többé fájó hát, beállt derék. Nem kell a bútoron fogási pontot keresni. Használata gyerekjáték! Az emelő segítségével emeld meg a bútor egyik szélét. Helyezd alá a mozgató korongot. Ezt ismételd meg a bútor minden szélénél és már tolhatod is! Takarításnál is használhatod, hogy az eddig elérhetetlen helyeken is rend legyen! Egyéb jellemzők: Csúszásmentes, gumírozott markolattal. Emelőkar méret: 340 x 95 x 100 mm Forgózsámoly méret: 105 x 80 x 30 mm Anyaga: Vas / Műanyag Görgők száma: 4 db Max. terhelhetőség: 150 kg Szabványok: TÜV, GS Szín: Narancssárga Súly: 1060 g A csomag tartalma: 1 db emelőkar 4 db forgózsámoly

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db