Bútorlap élfólia vágó, Kétélű gyalu

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,290Ft -49%
Eredeti ár:8,390 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Készíts sorjamentes széleket! Tökéletes kiegészítő famunkához, bútorfelújításhoz! Mindezt károsodás sérülések nélkül! Gyakran dolgozol fával? Vagy csak szenvedélyed a renoválás, felújítás? Akkor te is tudod, hogy milyen fontos az élfólia megfelelő felhelyezése, s megformálása. Most van mód, hogy könnyedén túllépj ezeken a megpróbáltatáson! A kétélű vágó segítségével pillanatok alatt eltávolíthatod a bútoron található felesleges anyagokat, mindezt károsodás kockázata és sorják nélkül. Ne szenvedj vele, ha nem muszáj. Inkább használj egy praktikus kütyüt! Adj ki tökéletes munkát a kezeid közül, ráadásul egyszerűbben, mint valaha. Ne hezitálj, csak klikkelj a kosárba gombra. A Bútorlap élfólia vágó, Kétélű gyalu tulajdonságai: - Anyaga: acél penge + műanyag - Súlya: 117 Gramm - Mérete: 56x52x103mm - Csúszásmentes markolat - Munkaszélesség mérete: 15–40 mm között Mit rejt a termék doboza? - 1 db Bútorlap élfólia vágót - 6 db hozzá tartozó pengét

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db