Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft -27%
Eredeti ár:2,990 Ft
db


Unod a hagyományos játékokat? Nem kötik le eléggé gyermekeid figyelmét? Hamar megunják? Esetleg hamar tönkre mennek? Akkor a Buborék Labdát Nekted találták ki. Ezzel a labdával, garantált az öröm és a szórakozás. Elnyűhetetlensége, pedig biztosítja számotokra, hogy évekig kikapcsolódásotok forrása legyen. Töltsd meg vízzel, vagy fújd fel levegővel és indulhat a szórakozás. A Buborék Labda a legjobb kikapcsolódást jelenti kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Különlegessége két dologban rejlik. Az egyik, hogy szinte elnyűhetetlen a labda. Feküdhetsz rajta, ugrálhatsz rajta a Buborék Labda nem fog kidurranni. A másik előnye, hogy vízzel is feltölthető, így másfajta szórakozási lehetőséget fog nyújtani számotokra. A Buborék Labdával garantált az öröm. Vigyétek magatokkal az udvarra vagy a strandra. A Buborék Labda Tulajdonságai: Anyaga: TPR 55cm átmérőre fújható fel! Színe: véletlenszerű Levegővel és vízzel feltölthető Mit rejt a termék doboza? 1db Buborék Labdát

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db