Bokarögzítő, bokaszorító, bokavédő L

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,490Ft -38%
Eredeti ár:3,990 Ft
db


Kényelmes viseletet biztosít, mozgás során egyáltalán nem zavaró. Légáteresztő kivitelezésű. Szabadon beállítható, így bármilyen bokamérethez ideális. A boka egy rendkívül érzékeny testrész, amely könnyedén megsérülhet, mint pl. kificamodhat, megrándulhat, esetleg megnyúlhat az ott található ín. Ahhoz, hogy bekövetkezzen egy-egy ilyen baleset nem kell hozzá sportolni, ugyanis elég egy félresikerült lépés is és már meg is van a baj. Szerencsére ezek kezelésére, illetve megelőzésére létezik egy megoldás, mégpedig a Bokarögzítő. Ez a bokavédő minden korosztály számára tökéletes védelmet nyújt, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig, korosztálynak megfelelő bokapanaszoktól függetlenül. A méreteltérések miatt 4 különböző méretben is kapható a termék: S 17-23 cm között M 20-25 cm között L 22-27 cm között XL 25-31 cm között A bokaszorító kialakításának köszönhetően a nyomást és a tartás erősségét szabadon állíthatod. A szalagokat, az ízületeket és kompletten az egész bokát erősen fogja és megakadályozhatja a boka elmozdulását. Férfiak és nők számára is alkalmas, valamint gyakorlatilag mindenféle cipőtípushoz, stílushoz illik. A Bokarögzítő, bokaszorító, bokavédő tulajdonságai: Anyag: kompozit, neoprén Szín: fekete Méret: S, M, L, XL Mit rejt a termék doboza? 1 pár Bokarögzítő, bokaszorító, bokavédő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db