Bluetooth sapka - Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,190Ft
db
Készülj fel a jéghideg mínuszokra a Bluetooth sapkával!  Ha pedig kedved támad zenét hallgatni egyszerűen csak csatlakoztasd mobilodhoz Bluetooth segítségével és indítsd el a zenelejátszót! Nincs szükség többé a telefonból kilógó több méteres kábelre. Kényelmes és egyszerűbb verziót kínál a sapka beépített hangszórója! Tökéletes választás iskolába/munkába menet a hideg téli reggeleken, gyakran az időjárás miatt lehangoló napokat pedig feldobhatjuk kedvenc zenéinkkel!  A sapka anyagának köszönhetően jól véd a hideg ellen és nem utolsó sorban megfelel a mai kor divatos elvárásainak! A gyártó adott a hangszóró minőségére is, így ámulatba ejtő zenei élményt kínál számunkra! Kedvenc zenéidet térhatású, sztereó hangzásban hallgathatod!  Mindezek mellet egyetlen gombnyomással kezelheted beérkező hívásaidat is! https://www.youtube.com/watch?v=n09CrW0V0fM Technikai adatok: Anyaga: 100 akril Kivitelezés: kötött Nem: unisex Méret: 26x23 cm Sztereo zenelejátszás Bluetooth: V3.0 Támogatás: HPS,HFP,A2DP,AVRCP Hatótávolság: 10 méter Kapacitás: 160 mAh Készenléti idő: 7 nap Működési idő: 6 óra Töltés: micro USB Töltési idő: 2 óra

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db