Blinger Gyémánt kollekció - rózsaszín

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,789Ft -9%
Eredeti ár:9,709 Ft
db
Blinger Gyémánt kollekció - rózsaszín

TV reklámos játék



Csillogtasd meg új stílusod a Blinger Gyémánt kollekció - rózsaszín színű ékköveivel! A Blinger szerkezettel pillanatok alatt káprázatos frizurát készíthetsz magadnak. De a táskádat, nadrágodat, vagy a pulcsidat is elláthatod a különleges dekorációval. A készlet 5 különféle színű ragasztható strasszot tartalmaz, de elfogynak a gyémántok, akkor se ess pánikba! Az utántöltő szettek segítségével újabb és újabb színekkel próbálkozhatsz.



A Blinger a legújabb glam stílus, ami lehetővé teszi, hogy a megjelenésed csillogó és különleges legyen. Ragassz gyémántként tündöklő strasszköveket a hajadra, ruhádra, vagy a kiegészítőidre. Az erős ragasztó garantálja, hogy a csillogás egész nap rajtad marad, és csak akkor esnek ki, ha átfésülöd a frizurád, vagy kézzel leszedegeted őket.



Használata teljesen biztonságos, a ragasztó minden hajtípusra alkalmas, és a legtöbb anyaghoz tapad.



Gyártó: Blinger
Ajánlott: 6 éves kortól




Blinger termékek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db