Digitális időkapcsoló / időzíthető konnektor

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,099Ft 0%
Eredeti ár:4,099 Ft
db

Digitális időkapcsoló / időzíthető konnektor

Szeretnél spórolni a villanyszámlán? A környezetet is óvhatod, ha nincsenek folyton bekapcsolva a háztartási gépeid, hanem ezzel a digitális időkapcsolóval ütemezed be őket!

A digitális időkapcsoló a konnektorba dugva működik, és szabályozza a rajta lévő konnektor áramellátását. LCD kijelzőjén nyomógombok segítségével beállíthatod az aktuális időt és hetet, majd egy háztartási gépet, töltőt vagy lámpát csatlakoztatva időzíteni tudod, hogy az eszköz mikor kapcsoljon be és le. Ezzel áramot és pénzt spórolsz meg.

Ideális, ha éjjel csak pár órát szeretnéd tölteni a telefonodat, táblagépedet, vagy hosszabb távollét alatt jó lenne, ha a betörők elriasztása miatt felkapcsolódna párszor a világítás. Heti és napi programok, véletlenszerű program, és visszaszámláló funkció közül választhatsz.

Főbb jellemzői:

  • Digitális időkapcsoló
  • Mérete: 12 cm x 5,5 cm x 3 cm
  • LCD kijelző
  • Napi és heti program
  • Visszaszámláló funkció, véletlenszerű program, nyári időszámítás
  • 20 féle napi program
  • Feszültség: 230V 50Hz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db