Biciklipumpa, hordozható kerékpár pumpa, kézi pumpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,890Ft -5%
Eredeti ár:6,190 Ft
db


Pumpáld fel akár útközben is kerékpárod kerekeit! Segítségével a kerekekben lévő nyomást is meg tudod mérni. Kerékpártúrák alkalmával rendkívül hasznos kiegészítő. Ért már Téged is útközben a kellemetlen meglepetés, hogy a kerékpárod kereke lapos? Akkor Neked sem kell valószínűleg bemutatni egy hordozható biciklipumpa előnyeit. Azonban azért erről a Kerékpárpumpáról mégis írunk néhány sort, hiszen nem egy átlagos darabról van szó. A pumpa ugyanis nem rendelkezik tömlővel, így azt közvetlen kell felcsíptetned a szelepre. Használata ennek köszönhetően rendkívül egyszerű, kezdő kerékpárosok is könnyedén alkalmazhatják. A termék beépített nyomásmérővel rendelkezik, így a számodra megfelelő keménységűre pumpálhatod a biciklid kerekeit. A pumpa csomagjában található még egy tartó is, amelynek a segítségével könnyedén rögzítheted a pumpát a bicikli vázához, de akár a táskádban is remekül el fog férni kis mérete miatt. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Biciklipumpa, hordozható kerékpár pumpa tulajdonságai: Méret: 20.5 – 33.5 cm Anyag: műanyag Mit rejt a termék doboza? 1 db Biciklipumpa, hordozható kerékpár pumpa, kézi pumpa

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db