bewello Slice it. - Szeletelő készlet

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft
db
HATÉKONY. GYORS. BIZTONSÁGOS. Ez a bewello Slice it. - Szeletelő készlet! Tökéletesen egyforma szeletek, pillanatok alatt. Nem kell többé mindent egyesével Neked apróra vágnod, darabolod, hiszen a bewello Slice it. elvégzi helyetted az aprólékos munkát! Nagyon kényelmes és praktikus, rendkívül hasznos a konyhában. Jóval gyorsabban dolgozhatsz vele, ellentétben a hagyományos késekkel! A rozsdamentes acél pengék strapabíróak és borotvaélesek! Használata teljesen biztonságos! A csomag kézvédőt is tartalmaz! Nincs több megvágott kéz, fájó seb! Felejtsd el a veszélyes életlen vagy pont hogy nagyon éles kések miatt okozta sérüléseket! Egyéb jellemzők: Kompakt mérete miatt kis helyet foglal a konyhában. Doboz űrtartalma: 1500 ml A tároló hűtőben is tartható. Könnyen tisztítható, mosogatógépben is mosható. Anyaga: Műanyag, Rozsdamentes acél Méret: 318 x 115 x 125 mm Cserélhető pengesablon mérete: 50 x 40 mm Szín: Kék Súly: 550 g A csomag tartalma: bewello Slice it. szeletelő 6 db rozsdamentes acél penge 1 db kézi hámozó 1 db kézvédő

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db