Bestway Steel Pro Max Ground Pool fémvázas medence - 366 x 76 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
66,190Ft
db
Jellemzők: A kerek forma könnyű felszerelést, fokozott stabilitást és kevesebb pazarló helyet biztosít, mivel a medence nem igényel oldalsó támaszt. A medence extraerős oldalfala TriTech 3 rétegű merevített anyagból készült, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll. A korrózióálló acélváz FrameLink System rendszerünkkel van ellátva a rendkívüli szilárdság és a stabil csatlakozás érdekében Ellenáll a szélsőséges körülményeknek, beleértve az ultraibolya sugárzásnak és a klórnak való kitettséget is. Megfelelő víztisztítással elegendő csak egyszer feltölteni a teljes fürdőszezonban. A leeresztőszelepnek köszönhetően a víz leeresztése is egyszerű. Könnyen felállítható, és könnyen lebontható a holtszezon alatti tárolásra. Korróziónak ellenálló alkatrészek. Tartozék italtartó: Kikapcsolódásod akkor zavartalan, ha az italod kéznél van és a poharad nem kell kézben tartani. Medence méretei: 366 x 76 cm Vízmennyiség: 6473 liter (90 os töltöttség) Szűrőszivattyú teljesítménye: 1249 l/óra Nettó súly: 24 kg A csomag tartalma: Bestway Steel Pro Max Ground Pool fémvázas medence Vízforgató egység I. típusú szűrőbetét (papírfilter) Tömlők és bilincsek Italtartó Javító készlet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db