Bestway Power Steel Swim Vista Series II rattan hatású fémvázas medenceszett - 488 x 122 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
252,690Ft 0%
Eredeti ár:252,690 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A kerek forma könnyű felszerelést, fokozott stabilitást és kevesebb pazarló helyet biztosít, mivel a medence nem igényel oldalsó támaszt. A medence extraerős oldalfala TriTech 3 rétegű merevített anyagból készült, mely két ellenálló PVC réteg által szendvicsbe fogott poliészter hálós magból áll. A korrózióálló acélváz Seal Lock rendszerünkkel van ellátva a rendkívüli szilárdság és a stabil csatlakozás érdekében. A medence oldalaiba épített megerősített ablakok lehetővé teszik a szülők számára, hogy könnyedén megfigyelhessék gyermekeiket, miközben víz alá merülnek. Ellenáll a szélsőséges körülményeknek, beleértve az ultraibolya sugárzásnak és a klórnak való kitettséget is. Megfelelő víztisztítással elegendő csak egyszer feltölteni a teljes fürdőszezonban. A ChemConnect adagoló tiszta, egészséges medencevizet biztosít. A leeresztőszelepnek köszönhetően a víz leeresztése is egyszerű. Könnyen felállítható, és könnyen lebontható a holtszezon alatti tárolásra. Korróziónak ellenálló alkatrészek. Medence méretei: 488 x 122 cm Vízmennyiség: 19480 liter (90-os töltöttség) Szűrőszivattyú teljesítménye: 5678 l/óra A csomag tartalma: Bestway Power Steel Swim Vista Series II rattan hatású fémvázas medence Vízforgató egység III. típusú szűrőbetét Tömlők és bilincsek Medencetakaró Vegyszeradagoló Létra Javító készlet

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db