Bestway Lay-Z-Spa Hollywood AirJet felfújható masszázsmedence 196 x 66 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
300,590Ft
db

Jellemzők: A Bestway Lay-Z-Spa Hollywood AirJet felfújható masszázsmedence garantálja a kényelmes hétköznapokat. A nyugtató AirJet masszázsmedence aljáról buborékok szabadulnak fel, hogy meleg pezsgőfürdőt teremtsenek. A masszázsmedence szúrással szemben is ellenálló DuraPlus anyagból készült, amely megakadályozza a sérüléseket és megtartja a masszázsmedencék alakját, függetlenül attól, hogy hányszor fújják fel vagy eresztik le. További bónuszként a Hollywood masszázsmedence megerősített fedéllel rendelkezik, melyet biztonsági hevederek rögzítenek az extra szigetelés érdekében.

A komplett csomag tartalmaz pumpát is a felfújáshoz, valamint ChemConnect vegyszeradagoló rendszert. A ChemConnect adagoló tiszta, egészséges vizet és stabil klórszintet biztosít, amely egyenletesen eloszlik az egész medencében. Nyugtató AirJet masszázsrendszer - 140 fúvókával. Nyakpárnák a még nagyobb kényelemért. Digitális vezérlőpult és fürdőmedence-szivattyú integrált szűrőrendszerrel, pohártartóval. Energiatakarékos, automatikus, időzítő által vezérelt fűtőrendszer. Az automatikus Freeze Shield fűtés megakadályozza, hogy a belső alkatrészek lefagyjanak hideg időben. A medence-fűtő rendszer működése 40 napra előre beprogramozható. A távvezérelt, csatlakoztatható sokszínű LED-es fények átvilágítanak az áttetsző bevonaton, így bevilágítják a vizet.

Befogadóképesség: 4-6 felnőtt személy Vízkapacitás (80): 908 liter Méret felfújás után: 196 x 66 cm Belső méret: 148 cm Maximális vízmélység: 52 cm Tényleges vízáramlás: 1325 liter/óra Fűtési rendszer: kb. 1,5-2 /óra Max. melegítési hőmérséklet: 40 Súly feltöltés után: 937 kg Nettó tömeg: 29 kg



A csomag tartalma:
- 1 db masszázsmedence
- 1 db medencefedél
- 1 db masszázsmedence-szivattyú
- 1 db szűrőkazetta (VI)
- 1 db ChemConnect vegyszeradagoló
- 4 db nyakpárna AirJet rendszer
- LED-es fénycsík Javítótapasz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db