Befőttes üveg fermentáláshoz és erjesztéshez - 5 liter

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,490Ft 0%
Eredeti ár:3,490 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Veled is volt már, hogy vacsorára vastagon megkented a Nagymama lekvárjával a kenyeret és jóízűen elmajszoltad? Te is oda vagy a hagyományos, házias ízekért?  Akkor itt az ideje, hogy próbára tedd képességeidet és elkészítsd saját házi befőttedet, lekvárodat, vagy akár egy nagy üvegnyi kovászos uborkával gyarapítsd a kamra tartalmát! A befőzés és a fermentálás elsőre nem tűnik egyszerűnek, ha viszont egyszer belerázódsz, onnantól oly könnyedén megy majd, mint a szorzótábla. Észre sem veszed és pillanatok alatt hobbiddá válik a befőzés, befőttes üveggel kelsz és fekszel, mindent elraksz télire. Kápráztasd el családod és barátaid finomabbnál finomabb falatokkal, mint a kovászos uborka, a barackbefőtt, vagy akár az örök klasszikus meggybefőtt. A befőzéssel nem csupán a felesleges tartósítószereket és adalékanyagokat kerülheted el, de még pénzt is spórolhatsz! Már nagyszüleink is tudták, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket akkor kell beszerezni, amikor szezonja van és alacsony az ára. Ennek a Befőttes üvegnek köszönhetően szezonon kívül is élvezheted a gyümölcsök zamatos ízét, amikor azok ára az egekbe szökik! Ha a megfelelő időben, kedvező áron veszed meg tartósításra a gyümölcsöket és zöldségeket, akkor a költségeid a bolti ár töredékébe sem kerülnek. Jellemzők Anyag: üveg és műanyag Űrtartalom: 5 liter A termék kupakjának színe változhat!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db