Bébi sziluett puzzle 4in1 - Disney Baby

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,581Ft 0%
Eredeti ár:2,581 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Bébi sziluett puzzle 4in1 - Disney Baby



A legkisebbek fejlesztése és szórakoztatása céljából készült ez a baby puzzle, mely színes képeivel, mosolygós mintáival hosszú időre leköti a babák figyelmét.

A Bébi sziluett puzzle 4in1 - Disney Baby kirakós játék 4 különböző nehézségi fokú képet tartalmaz, melyek különböző számú elemekből állnak össze. A 3, 6, 9, illetve 12 darabból összerakható kirakósokon a Disney mesék világából ismert szereplők alakjai láthatóak.



Tartalom

- 4 db puzzle





Méret: 7 x 27 x 21 cm

Minta: Disney
Gyártó: Clementoni
Ajánlott: 2 éves kortól




Még több bébi játék




A Puzzle játékról köztudott, hogy gondolkodást és időt igényel, de mégsem tudják róla sokan, hogy mindezek mellett még fejleszti a játékosok logikai gondolkodását, a kreativitását és a vizuális és asszociációs képességeit is. Kiválóan játszható egyedül és társaságban is.

A Clementoni márka a minőség híve, garantálja a minőségi kivitelezést, az elemek pontos illeszkedését, a szép képet, és a kellemes időtöltést.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db