Barbie bébiszitter játékszett néger babával és káddal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,789Ft 0%
Eredeti ár:10,789 Ft
db
Barbie bébiszitter játékszett néger babával és káddal
TV reklámos játék



Barbie-nak ma segítségére siet a kedves bébiszitter, aki odaadó gondoskodásával vidámmá teszi az időt, amit a kisbabának az anyukája nélkül kell tölteni.

Barbie Skipper bébiszitter baba az esti fürdetésnél is segédkezik, így a játékidő még hosszabbra nyúlik. A kádba kellemes meleg vizet enged, hogy kedves kis babája elnyújtózhasson a hosszú nap után. A gumikacsa pedig kedvére úszkálhat mellette. Fürdés után jól esik a puha törölközőbe burkolózni. Lassan itt a lefekvés ideje!



A szettben egy kb. 30 cm-es néger baba és egy kisbaba van, végtagjaik mozgathatóak, fejük forgatható, a rajtuk lévő kiegészítők levehetőek. A szett tartalmaz egy fürdőkádat, gumikacsát és egyéb kiegészítőket.





Méretek:  21,5 x 32,5 x 6 cm

Gyártó: Mattel
Cikkszám: FHY97

Anyaga: műanyag

Ajánlott: 3 éves kortól


Barbie babák

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db