Bing plüss figura pizsamában zenélő projektoros bagollyal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
15,389Ft -16%
Eredeti ár:18,349 Ft
db
Bing plüss figura pizsamában zenélő projektoros bagollyal

Bing alvóka éjszakai fénnyel



Bing, a legcukibb fekete nyuszi, már lefekvéshez készülődik. Felvette kedvenc pizsamáját, amin Hoppity, plüss alvókája szerepel. Bing szereti, ha a nagy viháncolás után kicsit elcsendesedik a világ. Ilyenkor bekapcsolja éjjeli lámpáját, amely a meséből is ismert Owly-t ábrázolja.



Owly lágy zenével segíti a relaxálást. A hangerő szükség szerint állítható. A kivetített többszínű fények biztonság érzetet fokozzák. Csillagokat, holdat jelenít meg a szoba plafonjára. Owly funkciói külön-külön is működnek.



Tegyétek a szekrényre, asztalra Owly-t, ti  meg kuckózzatok be pihe-puha plüss Binget ölelve ágyatokba! Együtt szép álmotok lesz!



Binggel nem csak együtt alhatsz, játszhattok is együtt. Mindenhová magaddal viheted, magadhoz ölelheted, és hűséges alvó társad lesz még az óvodában is. Szemei és nadrágján a gomb varrottak.



Bing plüss kb 25 cm magas füllel együtt mérve.



Méret: 14 x 20 x 28 cm (csomagolás)

Minta: Bing

Gyártó: Golden Bear

Ajánlott: fiúknak és lányoknak


Bing játékok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db