Azonnal száradó beltéri autótisztító európai csatlakozóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
9,970Ft 0%
Eredeti ár:9,970 Ft
db


Varázsold ismét gyári állapotába az autód belterét! Mondj búcsút a kényelmetlen és fárasztó takarításnak! Felejtsd el a vizes szivacsot és a porszívót! Lépj fel az autóápolás új szintjére! Csillogjon a műszerfal a portalan kárpittal együtt! Maximális tisztaság, minimális fáradtság! Imádod, ha az autód kívül - belül fénylik, de gyűlölöd a pepecselős munkát? A kocsimosás néha még élvezetes is tud lenni a kellemes nyári napokon. DE a műszerfalat és a beltéri kárpitot is karban kell tartani, ami egy rendkívül hálátlan feladat. Ezt nem csak te érzed így, hanem minden autótulajdonos. Ez az apró és kényelmetlen munka rengeteg időt vesz igénybe! Legalábbis, ez idáig! A forradalmian új kütyüvel jelentős súlyt vehetsz le a válladról. A belső tér tisztítása is olyan könnyedén fog menni, mint a kocsid kasznijának a mosása. Minden szövetet valamint a műszerfalat is könnyedén ragyogóvá varázsolja! Hagyd a különböző kendőket, sprayket, tisztítókat, ez a kütyü mindet helyettesíti! Így jóval gyorsabb a munka, akár negyed annyi idő alatt végezhetsz! Néhány mozdulattal tökéletesen tisztává varázsolhatod a műszerfaladat, valamint az autód kárpitját, az ajtókat és igazából mindent! Ne hezitálj, ne tölts több időt fáradtságos munkával, mint amennyit szükséges. Hasznos tudnivalók: Töltsd fel a kütyü tartályát vízzel, valamint kedvenc tisztítószereddel és máris használhatod! (A tisztítószer nem tartozéka a csomagnak). Ezt követően csatlakoztasd a kütyüt a kompresszorra. Három különböző csatlakozó közül tudsz választani, hogy megtaláld azt, amelyik a te gépedhez illik. Ezt követően nincs más dolgod mint ráfújni a porral és piszokkal betelített területre. A felhevített víz azonnal megszárad, így nem kell majdnem egy órát várnod, hogy meglásd a végeredményt! Az azonnal száradó beltéri autótisztító tulajdonságai: - Tartály kapacitása: 1 liter - Különböző 3 fajta csatlakozó - Szabályozható légnyomás - Anyaga: ABS + alumínium ötvözet - Üzemi hőmérséklet: 10-40 C° - Üzemi nyomás: 6-9,2 kg Mit rejt a termék doboza? - 1 db azonnal száradó beltéri autótisztítót

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db