Autós ülésrendező táska thermo rekesszel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,990Ft -6%
Eredeti ár:2,117 Ft
db

Nem férnek el a dolgaid az autóban? Sosem találod azt, ami éppen kellene? Ha utazáshoz készültök, vagy csak szeretnél mindent rendezetten tartani, válaszd ezt az ülésrendező táskát!

A táskát az autóülés háttámlájára tudod egyszerűen felerősíteni. Tágas, speciális szigetelőanyaggal bélelt rekeszében elférnek az innivalók, szendvicsek, termoszok, ráadásul hűvösen, vagy éppen melegen is tartja őket, ha arra van szükség. A két oldalán üdítőtartók vannak, az elején pedig a rágcsálnivalók és magazinok is elférnek. Az aljára zsebkendős dobozt tudsz erősíteni.

Nagyban növeli a hátsó ülésen utazók komfortérzetét, és az egész autóban nagyobb rend lesz, ráadásul védi az ülés hátulját a koszolódástól.

Főbb jellemzői:

  • Autós ülésrendező thermo rekesszel
  • Mérete: 35 cm x 32 cm x 13 cm
  • Az ülés háttámlájára rögzíthető
  • Thermo rekesz, oldalzsebek és zsebkendős doboz tartó
  • Fekete színben

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db