Autós LED lábtérvilágítás szett

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,490Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Teremts különleges hangulatot az autódban! Élvezd, hogy egy gombnyomással megváltoztathatod a LED-ek fényét és így az utastér hangulata is változik! https://youtu.be/7i2dwzZLCGw Jellemzők A szett tartalma 4 speciálisan erre a célra tervezett ultra fényes színes LED. Távirányítóval állítható a szín, a fényerő, és a villogás effektek. LED: 4 x 9 db RGB LED Egy sín mérete: 121 x 15 mm Csatlakoztatás: szivargyújtóhoz csatlakoztatható Beszerelése: Nem igényel szaktudást, 15 perc alatt egyszerűen beszerelhető. Csak rögzítsd a LED síneket, rejtsd el a vezetékeket, és csatlakoztasd a szivargyújtóba. Ennyi az egész. (TIPP: Felszerelése műanyag gyorskötöző segítségével a legegyszerűbb és a leggyorsabb.)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db