Autós háttámlavédő, rendező/szervező - MS-284

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,990Ft -23%
Eredeti ár:5,199 Ft
db

Mindig nagy a kupi az autód hátsóülésén? Ez a termék egy remek lehetőséget teremt a dolgaid rendszerezésére.
A háttámlavédő és rendezőnek hála utasaid biztonságosan tárolhatják használati eszközeiket úgy, hogy közben minden tárgy kézközelben marad. A termék helyet biztosít telefonnak, tabletnek, palackoknak és még egy esernyőnek is. Felhelyezve egyáltalán nem zavaró és nem vesz el helyet az utastérből sem.


Rögzítése rendkívül egyszerű, bármilyen ülés hátuljára pillanatok alatt, néhány mozdulattal telepíthető az övnek köszönhetően.
Bőr borítása nemcsak rendkívül elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz járgányod utasterének, de roppant mód strapabíró is. Az ülésvédő autós tároló segít megvédeni a sofőr és az anyósülés háttámláját a kosztól és az esetleges karcoktól, sérülésektől.

Méretei:

Hossza: 60 cm

Szélessége: 41 cm

A tároló felosztása:

A rendező felső során 3 darab tároló van melybe könnyen belehelyzhető telefon vagy tablet.

A középső sorban 2 darab flakon tároló, és egy amelybe akár zsebkendős doboz vagy bármi nagyobb méretű termék is behelyezhető.

Az alsó sorban található egy rejtett tépőzárás tartó, melybe bármit tárolhatsz, illetve 1 darab rekesz, mely akár egy esernyő tárolására is alkalmas lehet.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db