Autó polírozó szett (3 db polírkoronggal)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,690Ft -10%
Eredeti ár:2,990 Ft
db


Az autód újra a gyári fényében tündökölhet az utakon. Felejtsd el a drága autómosókat és az autókozmetikai üzleteket! Használata rendkívül egyszerű. Zavar, hogy kocsid már nem ragyog a gyári fényében? Hiába mosod meg, már nem az igazi a fényezés? Ne csüggedj! Ahhoz, hogy régi pompájában ragyogjon az autód nem kell óriási összegeket autófényezésre költened. Ugyanis egy dologra lesz csak szükséged, mégpedig a Polírozó szettre. Az autó polírozó szett segítségével újra régi fényébe láthatod gépjárművedet. Spórold meg a szakikra és a drága autókozmetikumokra költött pénzt, és végezd el gyorsan, olcsóbban és Te magad a polírozást! Hasznos tudnivalók: A polírozó szett M10-es furó adapterrel rendelkezik, így könnyedén rögzíthetjük a saját fúrónkra és indulhat is a polírozás. Az ehhez szükséges polírozó pasztát a szett nem tartalmazza, külön kell beszerezni. A paszta megvásárlása után csatlakoztassuk össze a szettet a fúrónkkal, és máris indulhat a fényesítés. Az Autó polírozó szett tulajdonságai: Különböző polírozó párnákat tartalmaz M10 csatlakozás Fényes polírozást eredményez Egyszerű és könnyed használat jellemzi Átmérő: 8.5 cm 1 korong magassága: kb. 2.5 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Lapos hab párna 1 db Hullám hab párna 1 db Egyenlítő párna 1 db Fúró adapter

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db