Auto Karosszéria Rögzítő Szett (40 db)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,809Ft 0%
Eredeti ár:1,809 Ft
db


40 db-os kiszerelés. Biztosan és jól rögzített idomok! Tartós és rozsdamentes anyag. Egszerűen használható. Számodra is fontos az autód? Szeretnéd, hogy az idomok biztonságosan illeszkedjenek a karosszériához? A jelenlegi csavarok berozsdásodtak vagy eltörtek, talán ezeket szeretnéd makulátlan rozsdamentes csavarokra cserélni? Mindezt anélkül, hogy szerelőhöz kellenne menni, és egy halomnyi pénzt költeni? A rögzítő szett biztosítja, hogy szorosan és biztosan illeszkedjenek a jármű idomjai. A galvanizált anyagának köszönhetően rozsdamentesek, tartós használatra alkalmasak. Bármilyen járműhöz használhatóak. Termék tulajdonságai: Szín: Fekete Anyaga: Galvanizált fém Mérete: Lásd a képen Mit rejt a termék doboza? Auto Karosszéria Rögzítő Szett (40 db)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db