Fieldmann FZR 4008-79B Benzines önjáró fűnyíró 40 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,350 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
81,790Ft -15%
Eredeti ár:95,900 Ft
db
  • Motor teljesítmény: 1.3 kW
  • Vágási szélesség: 40 cm
  • Javasolt terület: 800 m2

 

 

A Fieldmann FZR 4008-79B egy önjáró fűnyíró, amely a saját acélházra erősített kerékmeghajtással és maximálisan 400 mm munkaszélességgel lett felszerelve.

 

 

 
A működését egy OHV szelepekkel ellátott 79 cc, 1,3 kW motor biztosítja. Egyszerűen választhatjuk ki a 7 vágási magasság közül a számunkra megfelelőt. A kerekek golyóscsapágyakkal lettek ellátva, ezzel is biztosítva a hosszú távú biztos működést.
 
 
Vágási magasság
A fűnyíráskor a megfelelő vágási magasság kiválasztása az egyik legfontosabb szempont, hisz a pázsitja egészsége múlhat rajta. Számos tényezőt figyelembe kell venni, mint például a fű életkorát, az adott évszakot vagy a különböző időjárási jelenségeket stb..
 
Frissen vetett gyep esetén először akár 12 cm hosszúságúra is meg kell növeszteni, és a legmagasabb fokozaton kell levágni, elősegítve ezzel a fű erősödését. Tavasszal és ősszel célszerű alacsonyabb fokozatot választani, míg nyáron válassza az arany közép utat.
 
 
Gyűjtőkosár
A nagyobb a kosár esetén ritkábban szükséges üríteni. Nagy területeken előnyösebb a nagyobb térfogatú gyűjtőkosarat használni. A fűgyűjtő beépített nyílása pontosan illeszkedik a kivezetőcsatornához. Amikor a fűgyűjtő kiürült, a maradék nyesedék a nyílásban marad, és nem a fűnyíró alá kerül.
 
 
Központi vágásmagasság-állítás
A vágásmagasság egyszerre mind a négy keréken, egyetlen kar mozgatásával állítható.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a BoS raktárból, melynek szállítási díja 3350 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 23 kg
Csomagszám: 1 db