Átfolyós termosztatikus vízmelegítő zuhanyfejjel, digitális kijelzővel - 3500W

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
14,290Ft -0%
Eredeti ár:14,299 Ft
db

Átfolyós termosztatikus vízmelegítő zuhanyfejjel, digitális kijelzővel - 3500W

Meleg vízre és zuhanyra lenne szükséged a hétvégi házban, a fészerben vagy a garázsban, de hiányzik a szükséges infrastruktúra? Akadozik a melegvíz-ellátásod, esetleg elromlott a bojlered? A vízmelegítő zuhany lehet a megoldás, amely átfolyás közben melegíti fel a vizet – gyorsan, korlátlan mennyiségben, amikor csak szeretnéd!

Az átfolyós vízmelegítő felszerelését akár egyedül is egyszerűen megteheted: a készüléket a csap helyére kell illeszteni, ezután már csak egy konnektorra van szükséged, amelyhez csatlakoztathatod az elektromos vízmelegítőt.

A víz hőmérsékletét a készülék szabályozójával tudod állítani– csak tekerd el, ha forró vizet szeretnél. A készülék pár másodperc alatt villamos hőtermelést biztosít – így nem kell hosszú perceket várnod arra, hogy a hideg víz felmelegedjen, a hőfokot pedig folyamatosan látod majd a LED-kijelzőn.

Minek költenél komoly összegeket arra, hogy kiépítsd a szükséges infrastruktúrát, amikor sokkal könnyebben és praktikusabban is forró vízhez juthatsz? Ezzel a praktikus készülékkel könnyedén kiválthatod egy bojler beszerelését vagy a gáz-hozzáférés bekötését, miközben pénzt, és nem utolsó sorban helyet takaríthatsz meg.

Főbb jellemzők:

  • Átfolyós vízmelegítő csaptelep zuhanyfejjel
  • Teljesítmény: 3500W
  • Feszültség: 220V~
  • LED kijelzőn látható vízhőmérséklet
  • Vízállóság: IPx4
  • Nyomás: 0.04-0.4 mPa
  • Zuhanycső és zuhanyrózsa tartozék

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db