Árnyékoló függöny autóba

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,790Ft -38%
Eredeti ár:2,891 Ft
db
Segítségével megvédheted a káros napsugaraktól utastársaidat. Univerzális, így bármilyen típusú autóban alkalmazható...

Segítségével megvédheted a káros napsugaraktól utastársaidat. Univerzális, így bármilyen típusú autóban alkalmazható. Telepítése rendkívül egyszerű. Védd meg gyermekedet és utastársaidat a tűző naptól, valamint annak káros hatásaitól! Az autók ablaküvegén áthatoló napsugarak UV sugárzása ellen hatékony védekezést kínál az Árnyékoló függöny. A termék rögzíthető a kocsi oldalsó üvegére vagy a hátsó szélvédőjére is. Mivel a csomag kettő darabot tartalmaz, így a legjobb megoldás, ha mindkettőre felhelyezed. A függöny telepítése rendkívül egyszerű és gyors, nincs hozzá semmilyen segédeszközre szükség. Tapadókorongjainak hála könnyedén rögzíteni tudod a kívánt felületre. Az Árnyékoló függöny tulajdonságai: Méret: 74 x 48 cm Anyag: szövetháló Tapadókorongok anyaga: műanyag Mit rejt a termék doboza? 2 db Árnyékoló függöny autóba

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db