Arcvédő maszk sportoláshoz

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft 0%
Eredeti ár:2,090 Ft
db


Egyszerre védi az arcodat, nyakadat, orrodat és füledet a hidegtől. Gyapjú anyaga tökéletes védelmet nyújt a szél, a hideg, a hó és a fagy ellen. Kiváló választás kerékpározáshoz, futáshoz, túrázáshoz és minden szabadtéri tevékenységekhez. Te is imádsz mozogni a szabadban? Viszont a hűvös hónapokban mindig ódzkodva kezdesz hozzá a szabadtéri sportokhoz, legyen szó futásról, biciklizésről, vagy bármely más testmozgásról? Mostantól sportolj bátran, félelmek nélkül még a téli hónapokban is az Arcvédő maszkkal. A speciális kialakítása csökkenti a betegségek kialakulását és védelmet biztosít számodra. A termék neoprén anyagának köszönhetően nagyszerűen tartja a meleget, valamint védi az arcod és a nyakad az időjárási körülményektől. Egyedi kialakítása lehetővé teszi az orron keresztüli lélegzetvételt, így Neked nem kell mással foglalkoznod, mint jól érezni magad a téli hideg ellenére is. Az arcvédő maszk megakadályozza, hogy a hideg levegő közvetlenül érintkezzen a torkoddal, így csökkenti a betegségek kialakulásának kockázatát. Hasznos tudnivalók: A maszkon található egy nyílás, ami lehetővé teszi az akadálytalan légzést. Rugalmas anyaga gondoskodik a maximális kényelemről, a hátulján található tépőzár segítségével pedig pillanatok alatt rögzítheted. Az Arcvédő maszk tulajdonságai: Rugalmas Tépőzárral rögzítgető Kényelmes viselet Anyag: neoprén és gyapjú Méret: 54 x 28 cm Szín: fekete Mit rejt a termék doboza? 1 db Arcvédő maszk légszűrővel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db