Arcvédő maszk, téli maszk

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,899Ft 0%
Eredeti ár:1,899 Ft
db


Multifunkcionális kialakításának köszönhetően sálként és sapkaként is funkcionál. Puha és kényelmes viselet, tökéletes védelem a fagyos hőmérséklet ellen. Mérete szabályozható, ezáltal akár a gyerekek is hordhatják. Hiába veszed meg a legvastagabb sálat és sapkát a téli hónapokra, mégis fázol? Felejtsd el a fagyos évszak okozta szüntelen vacogást! Ezentúl Te is élvezheted a hideg hónapokat, hiszen elhoztuk Neked az Arcvédő maszkot. Ez a téli maszk tökéletes védelmet nyújt szélben, hóban és fagyban egyaránt. Óvja az arcodat, orrodat, füledet és a nyakadat is egyszerre. A termék különböző módon viselhető és állítható, így Te döntheted el, hogy a fejednek mekkora részét takarja, és arcod mely részei maradjanak szabadon. Tökéletes védelmet és kiváló hőérzetet biztosít a leghidegebb időkben is. Az Arcvédő maszk tulajdonságai: Anyag: pamut, poliészter, gyapjú Méret: egy méret (képen feltüntetett méretben) Szín: szürke Maximum 30-40°C-on mosható Mit rejt a termék doboza? 1 db Arcvédő maszk, téli maszk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db