Apple iPad 9.7 (2018) 128GB Wifi Gold EU

  • 134,340Ft

Apple iPad 9.7 (2018) 128GB Wifi Gold EU

Apple iPad 9.7 (2018) 128GB Wifi Gold EU

Apple iPad 9.7 (2018) 128GB Wifi Gold EU

  • 134,340Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a TUR raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Ajánlat részletei

Apple iPad 9.7 (2018) 128GB Wi-Fi 

 

 

APPLE IPAD 9.7 (2018) WIFI


  • Képernyő: 9,7 "retina
  • Apple 10 processzor (4 mag, 2,34 GHz)
  • WiFi kapcsolat
  • Rendszer: iOS 11 (vagy újabb)
  • Képernyőfelbontás: 2048 x 1536 képpont
  • Beépített sztereó hangszórók

 

 

AZ ÚJ IPAD 9.7 32GB WIFI 

 

 

Az iPad 9.7 kielégíti a legigényesebb felhasználókat, akik maximális teljesítményt és kompromisszummentes funkciókat várnak. Könnyű és mobil, így sikeresen lecserélheti a számítógépet és sokoldalúsága minden iparágban működni fog. Könnyedén kezelheti minden érintéssel és gesztussal. Ezen felül a pontosságot igénylő feladatok elvégzésében az Apple Pencil toll segít növelni a pontosságot.

 

 

 

NEM VESZÍTI EL LIKVIDITÁSÁT

 

 

Egyszerre több alkalmazást is használhat anélkül, hogy elvesztené a dinamikát az erős 64 bites A10 Fusion processzornak köszönhetően. Olyan hatékonyságot biztosít, amely a legnehezebb feladatok hatékony kezeléséhez szükségesek, például a nagy grafikai fájlokkal való munkához és a 4K-s filmek szerkesztéséhez. Ismerje meg teljes potenciálját, és használja az iPad 9.7 úgy, ahogy tetszik, anélkül, hogy aggódnia kellene a trivialitásoktól. A Touch ID olvasó gondoskodik az adatok biztonságáról.

 

 

 

 

ÉRDEKES KÉPEK AZ AR

 

 

Az iPad 9.7  kamerái segítségével szép portrét és fényes fényképeket készíthet. A lehetőségei itt nem érnek véget, az AR-objektummal. Megdöbbentheti barátait a fotók érdekes effektusokkal történő módosításával vagy a környezet háromdimenziós elemeinek bővítésével. Így az AR megnyitja az új dimenziót a szórakozásért.

 

 

 

 

MENTSE ÖTLETEIT

 

 

A jegyzetek mentése, a dokumentumok szerkesztése és aláírása azonnal menthető. Az Ön rendelkezésére áll a teljes kijelzőtér, amelyet pontosan az ujj és a toll érintésével is lehet szerkeszteni. A retina kijelző reagál a legkisebb toll mozgásra is. Ennek eredményeképpen használhatja azt, amire szüksége van - akár kényelmes kézírásra és tájkép festésre is.

 

 

 

 

ÍRJON KÉNYELMESEN AZ IPAD 9.7-EL

 

 

Az iPad 9.7 WiFi képernyőjének billentyűzete egyszerűen használható mind az ujjával, mind az Apple tollal. Az írás valódi szabadsága azonban bármilyen vezeték nélküli billentyűzethez kapcsolódik. Ily módon megváltoztathatja iPad készülékét számítógépre, és könnyen átviheti gondolatait a képernyőre. A javításokat azonnal elvégezheti, egyszerűen a képernyőn megjelenő jegyzetek hozzáadásával.

(a billentyűzet nem része az értékesítési készletnek).

 

 

 

 

SZERETIK AZ UTAZÁST

 

 

Az iPad 9.7  lenyűgöző akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 órát is képes megszakítás nélül működni. Ezen kívül a súlya mindössze 478 gramm, ami kiváló utazáshoz. A karcsú keret kényelmessé teszik a kéznek, így a munka kellemes és kényelmes lesz vele. Ezenkívül a mindössze 7,5 mm vastagságú ház könnyedén illeszkedik akár a kézipoggyászba is.

 

 

 

 

FELEJTHETETLEN KILÁTÁS

 

 

Minden film, grafika, fotó vagy projekt felejthetetlen élményt nyújt a Retina képernyő rendkívüli részleteinek és színeinek köszönhetően. Függetlenül attól a szögtől, amelyen nézzük az iPad 9.7,  a kép világos marad, és a színek telítettek. Bármi legyen is az iPaden, feltétlenül magára vonzza a figyelmét.

 

 

  • Speciális
  • Legutóbbi