Antikolt hatású tömör fa íróasztal vaslábakkal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 3,390 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
75,890Ft -31%
Eredeti ár:109,282 Ft
db

Ez az antikolt hatású, többszínű asztallappal és 4 db, strapabíró vaslábbal rendelkező íróasztal időtlen kiegészítője lehet otthona enteriőrjének. Antikolt hatású, tömör fából készült asztallapja stabil és biztonságos felületet biztosít számítógépek, iPadek, könyvek, vagy egyéb díszítőelemek elhelyezéséhez. Az asztallap alatt lévő polcon és az oldalsó fiókban rengeteg extra tárolóhely áll rendelkezésre.

Az íróasztal antikolt hatású fából készült, ami azt jelenti, hogy a bútor minden egyes darabja egyedi és kissé eltér a másiktól. Az antikolt hatású fából készült bútor különféle fatípusok, pl.: tikfa, paliszander, akác, mangó, szálafa... stb. stílusjegyeit is magán hordozza. Az antikolt fa szilárd, stabil, strapabíró és csodaszép. A letisztult vagy épp szemcsés felületen megmaradt szeglyukak megidézik a régmúlt történelmét, és arra csábítanak, hogy egy új generáció is beléjük olthassa a saját történetét. Ha ezt a bútort választja otthonába, kifejezésre juttathatja vele a megújuló erőforrásokról, a környezetvédelemről és a fenntartható fejlődésről vallott nézeteit.

A tiszta kézműves munka különleges stílussal ruházza fel ezt az antikolt hatású íróasztalt, és egzotikus esztétikai élményt nyújt. Az újrakombinálás, összecsiszolás, festés és lakkozás minden egyes részmozzanata különös gonddal lett elvégezve. Ez az antik íróasztal biztosan tökéletes kiegészítője lesz otthonának!

Fontos: A színek darabról-darabra változhatnak, amitől minden egyes dohányzóasztal egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Asztallap anyaga: Antikolt tömör fa
  • Asztalláb anyaga: Festett vas
  • Teljes méret: 97 x 45 x 76 cm (H x Sz x M)
  • Többszínű fiók vasgombbal
  • Tisztán kézműves munka

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 3390 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 3390 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 241641
Súly: 29.35 kg
Csomagszám: 1 db