Állítható tartásjavító hátpánt – a nyílegyenes hátért

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft -42%
Eredeti ár:3,753 Ft
db

Állítható tartásjavító hátpánt – a nyílegyenes hátért

Sokat ülsz egyhelyben számítógéped előtt? A sok üléstől már a hátad is fáj? Ne görnyedj többet, javíts a testtartásodon éselőzd meg a hát- és nyaki fájdalmaid!

Hordd a tartásjavítót bárhol és bármikor, hogy javíts a testtartásodon, ülés közben és mozgás közben is! Amint felveszed, rögtön észreveszed a változást, a hátpánt akár napi 1 órás viselésével már jelentősen javíthatsz tartásodon és hamarosan búcsút inthetsz a hátfájdalmaidnak. Hosszú távon is segíti megőrizni a helyes testtartást, így lényegesen kényelmesebbé és egészségesebbé teszi a munkavégzést és a vezetést.

A tartásjavító hátpánt egyáltalán nem feltűnő, akár póló alatt is kényelmesen hordhatod. Kenderrostokkal szőtt, könnyű anyagú, még neked sem tűnik majd fel, hogy éppen rajtad van; nők és férfiak is hordhatják, bármilyen testalkatra kényelmesen beállítható. Egyszerűen válladra csúsztatod a pántot, és számodra kényelmes állásban rögzíted elől a tépőzárat. A testtartásod javítása érdekében, gyengéden hátrahúzza a vállaidat, és kiegyenesíti a gerincedet.

Vess véget a folyamatos görnyedésnek, és segíts magadon a tartásjavítóval!

Főbb jellemzők:

  • Tartásjavító hátpánt
  • Jelentősen javítja a háttartást
  • Megelőzheted vagy megszüntetheted a hát-, váll- és nyaki fájdalmakat
  • Ideális ülőmunkához és mozgáshoz is
  • Bárhol és bármikor hordható
  • Kenderrostokkal szőtt
  • Bármilyen testalkathoz állítható
  • Nők és férfiak számára egyaránt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db