Akupunktúrás toll

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,090Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ha Te is szívesen kipróbálnád ezt az ősi kínai gyógymódot, az akupunktúrát, de félsz a tűktől és a vele járó fájdalomtól, akkor ez a toll remek választás számodra!  Elektromos impulzusok segítségével stimulálja az akupunktúrás pontokat, így tűk és szúrások nélkül győzheted le a fájdalmat!   Használata egyszerű, otthon is elvégezhető, hiszen nem igényel szakembert.  Toll formája és a mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vidd bárhova.  Segíthet egyes sejtek gyógyításában és a szabad gyökök felszabadításában.  Alkalmazásának legnagyobb előnye, hogy gyógyszermentes, így nem okoz mellékhatásokat. Hatékonyan gyógyítja: akut vagy krónikus testi fájdalmak, ízületi gyulladás, reuma, csontritkulás, isiász, ankylopoetica, migrén, sportsérülések, izom ízületi fájdalmak, hátfájás, fibromyalgia. https://www.youtube.com/watch?v=9_u-igp8p-U Jellemzők: 1 db AA elemmel működik (a csomag nem tartalmazza) Méret: 200 x 30 mm 2 különböző fejjel használható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db