Ablaktörlő lapát javító szett

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft -21%
Eredeti ár:3,790 Ft
db


Segítségével meghosszabbíthatod az ablaktörlő gumijának élethosszát. Gyorsan és egyszerűen visszanyerheti funkcióját az ablaktörlő. Használatával pénzt és időt takarítasz meg. Az ablaktörlőd régi, leharcolt gumija már nem képes csíkmentesen tisztára törölni autód szélvédőjét? Többé nincs szükség az azonali cserére, hiszen ezzel a ablaktörlő lapát javítóval pillanatok alatt újjá varázsolhatod. A kis barázdák, felületi sérülések egy bizonyos idő után használhatatlanná teszik az ablaktörlő gumiját, így bizonyos időközönként elengedhetetlen annak karbantartása. Az ablaktörlő lapát javító szettel egyszerűen és gyorsan felújíthatod bármilyen autó szélvédő törlő gumiját! Hasznos tudnivalók: Csak töröld át a gumit egy nedves ronggal, majd a vizes élezővel kezd el átcsiszolni addig, amíg az sima nem lesz. Alkalmazásával pénzt és időt spórolsz majd meg, nem kell többé rögtön eldobni az elhasználódott ablaktörlő lapátot. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! Az élező tulajdonságai: Anyaga: műanyag, fém Szín: fekete Méret: 7 x 3 x 3 cm Egyszerű és gyors használat Mit rejt a termék doboza? 1 db Ablaktörlő lapát javító szett

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db