ABC betű szaggató tortadíszítéshez, ABC-s fondant forma Kisbetűk

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,690Ft -12%
Eredeti ár:4,190 Ft
db


Készíts névre szóló tortákat! Egyszerűbb lesz, mint gondolnád! A kinyomókkal elképesztően finom és szívből jövő üzenetet adhatsz át! Te is azon emberek táborát erősíted, akik elképesztően finom édességeket készítenek, de nincs türelmük a díszítéshez? Képzeld el, hogy van rá megoldás, hogy pillanatok alatt teljesen elkészülj egy teljesen egyedi, névre szóló dekorációval! Legyen bármilyen alkalom, egyszerű sütemény, vagy bonyolult születésnapi torta, a kinyomóknak mindenesetben hasznát veszed! Csak helyezd rá az alapra, majd nyomd ki a belűket, majd helyezd rá a harapnivalóra és írd ki belőlük az igazán szívhez szóló üzenetet. Mindezt ínycsiklandó édességekből. Ne hezitálj, klikkelj a kosárba gombra és okozz különleges meglepetést! Az ABC betű szaggató tortadíszítéshez tulajdonságai - Anyaga: szilikon - Formája: Nagybetű, Kisbetű, Számok - Mérete: 3 cm x 3,5 cm - Betűmérete: 2,5 cm - Ragadásmentes kialakítás - Könnyen használható - A csomag az ABC 26 db betűjét tartalmazza. (Számok esetén 0-9-ig) Mit rejt a termék doboza? - A betű variáció rendelése esetén, az ABC 26 db betűjét - A szám variáció esetén, 0-9-ig lévő számok

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db