A tudás háza társasjáték / 2-6 játékos

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,299Ft 0%
Eredeti ár:3,299 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

A tudás háza társasjáték / 2-6 játékos

A játékot 2-6 személy játszhatja.

Minden játékos kiválaszt tetszőlegesen egy-egy bábut és a játéktáblán a "Start" mezőre helyezi. Ezután mindenki kiválasztja a korosztályának (szellemi képességének) megfelelő kártyacsomagot és mindenki számára "Jól látható" helyre teszi.

A játék kezdetőt közös megegyezéssel, vagy ha ez nem lehetséges, akkor kockadobással dönthetjük el: aki a legnagyobb számot dobja az kezdi a játékot.

A játék menete: A kezdőjátékos húz egy kártyalapot a megfelelő kártyacsomagból a tőle "jobb" oldalon elhelyezkedő játékos számára, amit majd érthetően felolvas az alábbiakban leírtak szerint:

A kártyán két kérdés található:

- Mindig a felső kérdést kell először feltenni.

- A kérdés felolvasását követően max. 30 másodperc áll rendelkezésre a válaszadásra.

A tökéletes válasz után a " Válaszoló" játékos dob egyet a kockával és a dobott értéket lelépi.

Amennyiben nem tud válaszolni az első kérdésre, lehetősége van a kártyán található második kérdést kérni és arra válaszolni. Ha sikerül jó választ adni a kérdésre, akkor dobhat a kockával, de csak a dobott érték felét lépheti le! Ha van olyan játékos aki egy kérdésre sem tud válaszolni a kettő közül, akkor az szépen ott marad a helyén!

A játéktáblán találhatóak a Szerencse-Mezők: Ha ezekre a mezőkre lépnek, akkor kérdés nélkül dobhatnak egyet a kockával és léphetik le a dobott értéket. 

A játékot az nyeri, aki egy teljes kör megtétele után rálép vagy áthalad a "Start" mezőn! 

Jó szórakozást!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db