7 portos kapcsolható USB hub - Fekete

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,090Ft 0%
Eredeti ár:4,090 Ft
db


7db USB eszköz egyidejű használata 1db USB porton! 7 db USB 2.0 port a gyorsabb munka érdekében! A kapcsolók használatával többé nem kell kihúzgálnod a nem használt kábeleket. Kevés az USB port a számítógépeden? Sosincs elég hely az összes eszközödnek? Ennek mostantól vége! Ezzel a szuper eszközzel immáron végleg elfelejtheted a különböző eszközeid állandó ki/be húzgálását. Egyszerre akár 7 eszközt is használhatsz, ráadásul ha valamelyik eszközt már nem akarod jelenleg használni akkor nem szükséges kihúznod mint régen, hanem elég csak lekapcsolnod a kapcsolóját. Ez az USB HUB ideális olyan esetekben amikor kevés az USB port a számítógépen. Ez a 7 portos USB hub egyszerűen használható laptopon és asztali számítógépen is. Hasznos tudnivalók: 7 USB eszközt tud működtetni akár számítógép nélkül is az adapter segítségével. Kompatibilis minden USB 2.0 eszközökkel legyen az USB egér, USB külső merevlemez, USB nyomtató, USB szkenner, videókamera, USB hangszóró, USB billentyűzet, MP3 lejátszó, USB CD-R/RW vagy DVD-R meghajtó, vagy egyéb más USB-s kütyü. A kapcsolók segítségével ki se kell húzgálnod a kábeleket, elég ha lekapcsolod. A portok mindegyikénél külön LED világít, ha az aktív. Az USB hub tulajdonságai: Anyaga: műanyag Szín: fekete USB kábel hossza: 473 mm Feszültség: 5 V Túlfeszültség védelemmel ellátva Plug and play 7 db USB 2.0 port Kapcsolóval ellátott portok Bekapcsolást jelző fénnnyel Mit rejt a termék doboza? 7 portos kapcsolható USB hub

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db