5 db-os forstner fúrószár készlet

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,690Ft -22%
Eredeti ár:5,991 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Egyéb szerszám nélkül kiszakadásmentes furatokat készíthetsz.Remek választás lesz pánthely készítéshez, hogy felrakd a kivetőpántokat vagy otthoni DIY barkács munkáidhoz.Energiát spórolsz vele, így szerszámaid élettartama is meghosszabbodik. Hogyan lehetséges peremfúrt lyukakat készíteni egyetlen szerszámmal? A pontos, mérettartó furatokat általában több lépcsős technikával készítik el azok, akik a speciális szerszámokat még nem ismerik. Először készül egy sima furat, majd kiszélesíted egy másik eszközzel. Ezt a műveletet egycsapásra elvégezheted egy forstner fúrószárral, ami a fúrógépedhez csatlakozva azonnal megfelelő peremszélességű furatot képez, méghozzá kevés energiafelhasználással. A fenékfúró használatával kevesebb energia égetés jár, ezért a fúród élettartama is meg fog hosszabbodni! Hasznos tudnivalók: A fúrófejek speciális élkialakítása miatt abszolút szabályos furatokat készíthetsz, ráadásul égési nyomokat sem hagy maga után, mert megakadályozza a fokozott hőképzést. A furat, tiszta és tökéletes lesz! A készlet 5-féle méretet tartalmaz, így többféle nagyságú furatot készíthetsz. A fenékfúró készlet tulajdonságai: Fúrószárak: 15-35 mm Anyaga: gyorsacél Használhatod puhafa, fúrnérlemez vagy puha műanyagfurat készítéséhez. Kompatibilis kézi fúróval. Mit rejt a termék doboza? 5 db-os forstner fúrószár készlet 1817hetihir

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db