50 db-os Fúrószár készlet Titán-gyorsacél bevonattal

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,590Ft 0%
Eredeti ár:2,590 Ft
db


Tökéletes segítség, fa/fém/műanyag/alumínium megmunkálásához! Otthoni barkácsolás és professzionális, műhelyi használatra egyaránt megfelel. Titán bevonatú gyorsacél anyagának köszönhetően, garantált a szerszámaid hosszú élettartama! Legyen szó házi barkácsolásról vagy ipari barkácsmunkáról, ez a készlet nagy segítségedre lesz! Mindennapos otthoni és műhelyi használatra egyaránt alkalmas. Remek választás barkácsoláshoz, furatok készítéséhez. A szett ideális fához, puhafához, műanyaghoz, alumíniumhoz. Különleges titán bevonatú rozsdamentes gyorsacél bevonata extra erős és strapabíró! Növeld munkád gyorsaságát, saját hatékonyságodat és nem mellesleg időt is tudsz vele spórolni, hiszen adott 5 különböző méretű fúrószár egy csomagban. Ezentúl nem kell keresned a többi szerszám között a megfelelő méretű fúrószárat! Garantáltan sokkal gyorsabban dolgozhatsz, és ebben a szettben mindent megtalálsz amire szükséged van! Hasznos tudnivalók: A fúrószárak titán bevonattal vannak ellátva, amely a fúrófelület keménységét megnöveli. Különleges titán bevonatú rozsdamentes gyorsacél anyaga, garantálja a fúrófejek hosszú élettartamát. Speciális kialakítása segítségével szabályos furatokat készíthetsz. A készlet 5 féle méretet tartalmaz (1 mm, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm), ezáltal több féle nagyságú furatot tudsz készíteni! Az egyenes szárú fúrószárak kompatibilisek kézi fúróval, fúrógéppel, csak bele kell csavarnod, és már mehet is a barkácsmunka! Tökéletes használat műanyag, alumínium, puhafa, famegmunkáláshoz! 50 db fúrószár egy csomagban, így garantált, hogy egy ideig nem kell pót fúrószárakat vásárolnod! A Fúrószár szett tulajdonságai: 50 db-os Fúró szett tartalmaz! 10 db 1 mm fúrószár 10 db 1,5 mm fúrószár 10 db 2 mm fúrószár 10 db 2,5 mm fúrószár 10 db 3 mm fúrószár Anyaga: Titán bevonatú rozsdamentes gyorsacél Ideálisan használható az alábbi anyagokhoz: fa, puhafa, műanyag, alumínium Kompatibilis: kézi fúróval, fúrógéppel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db