500 ml-es aromaterápiás diffúzór LED fénnyel, távirányítóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,799Ft 0%
Eredeti ár:6,799 Ft
db

500 ml-es aromaterápiás diffúzór LED fénnyel, távirányítóval

Nem csak a szoba levegőjének párásítására, de aromaterápiára is éjszakai fénynek is kiváló választás ez a távirányítós diffúzor. A modern technológiát és az újszerű formatervezés előnyeit ötvözi ez a tetszetős készülék, ami nem egyszerűen csak praktikus, de a szobánk díszévé is válhat.

Az 500 ml-es diffúzór tisztítja a levegőt, segít pihenni és békés körülményeket teremt, emellett számos pozitív élettani hatása is van: a párásabb levegő csökkenti az asztma és a megfázás tüneteit, erősíti az immunrendszert. Használata nagyon egyszerű: hálózati áramról üzemel, így csak csatlakoztatnunk kell a mellékelt vezeték segítségével konnektorhoz, majd feltölteni az 500 milliliteres tartályt tiszta vízzel. Pár csepp aroma vagy illóolaj adagolása után kiválaszthatjuk a megfelelő porlasztó és világító üzemmódot.

A MIST feliratú gomb egyszeri megnyomására a lámpa bekapcsol, a diffúzor pedig működésbe lép. Másodszori megnyomásra váltakozó üzemmódba kapcsol, 10 másodperces intervallumokban ki-, majd bekapcsol. Harmadik nyomásra kétórás, negyedikre háromórás üzemidőt választhatunk. Az ötödik nyomásra a készülék kikapcsol. A LIGHT feliratú gombbal különféle világítási módok közül választhatunk. Mindezeket a funkciókat a mellékelt távirányító segítségével is kiválaszthatjuk.

Főbb jellemzői:

  • Aromaterápiás párologtató
  • Mérete: 168x121 mm
  • Teljesítmény 8 W
  • Ultrahang frekvencia: 2.4 MHz
  • Tartály kapacitása: 500 ml
  • Hangulatvilágításként is használható
  • Hálózati csatlakozó a csomagban

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db