43 részes csúszókalapács szett festés nélküli horpadásjavításhoz - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
13,690Ft -29%
Eredeti ár:19,166 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Festés nélküli horpadásjavító készletünkkel a festék megsértése nélkül javíthatja ki járműve benyomódásait és horpadásait. Ennek a szerszámkészletnek a használata nem okoz sérüléseket járművén. A horpadást a panel hátoldala felől javítja, így javítás után nem kell csiszolni, töltőanyaggal feltölteni (karosszéria gitt), vagy újrafesteni a horpadásokat. A paneleket nem kell se kicserélni, se festeni, ami megspórolja a a panelek színével tökéletesen megegyező festék árnyalatának kikeverésével járó vesződséget. A karosszéria javítása érzékeny feladat és mindig a legjobb szerszámokkal végezhető el a legjobban, így ez a készlet nagyszerű választás.

A szállítmány tartalmaz 1 csúszókalapácsot horoggal, 18 csatlakozó ragasztó tartozékot, 12 csavarfej tartozékot, 6 becsavarható kampót és 6 csavart.

  • A csúszókalapács készlet tartalmaz:
  • 1 db csúszókalapács
  • 18 x csatlakozó ragasztó tartozékot
  • 12 db csavarfej tartozékot
  • 6 db becsavarható kampót
  • 6 db csavart

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 210404
Súly: 2.05 kg
Csomagszám: 1 db