3D-s Körömmatrica - Orchidea

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,190Ft 0%
Eredeti ár:1,190 Ft
db


Szereted magad festeni, díszíteni körmeid? Úgy gondolod, hogy nem rendelkezel elég kézügyeséggel, a bonyolultabb formákhoz? Esetleg nem jut elég időd a körmösre? Akkor a 3D-s Körömmatricát Neked találták ki! Ezekkel a matricákkal játszi könnyedséggel készíthetsz meseszép körmöket. Így használd: A használata roppant egyszerű, nem kell más csak egy olló és egy pohár víz. Az általad kiválasztott matricát vágd körbe, vedd le róla a védőfóliát, dobd vízbe néhány másodpercre, amíg a papírtól élvezd válni. Ezután tetszés szerint felhelyezheted a körömre. Fontos, hogy fedd le a matricát körömlakk és gél lakk esetén is. A 3D-s Körömmatrica Tulajdonságai: Választható minták A matricák 92*64mm es lapokra vannak felragasztva, egy lapon kb 15db matrica van. Egy csomagban, 12db lapot fogsz találni az általad választott mintából, ahogy a képeken is látható.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db