3D golyóvezető labirintus

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,090Ft
db
Jellemzők: A golyó labirintus, ami garantáltan függőséget okoz! Amikor már azt hinnéd, hogy a modern technológia mindent visz, kiderül, hogy még mindig vannak igazi old school találmányok, amelyek emlékeztetnek rá, milyen idegtépő lehet egy egyszerű golyólabirintus. A labirintus remek ügyességi játék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A 3D golyó labirintus egyszerre szórakoztató és izgalmas. Valószínűleg a legjobb szenvedélybetegség, amivel valaha találkoztál. A parányi ezüstgolyó kalandos útja egy egy gömb alakú színes labirintusban, talán nem úgy hangzik mint ami pár percnél tovább fenntarthatná az érdeklődésedet, de hidd el nekünk, órákig képes leszel forgatni. A labirintus egyszerű szerkezete, formája és kézenfekvő mérete arra késztet, hogy addig forgasd 360 fokban, görgesd fel és le a kis golyót boltíveken, apró lyukakon és egérutakon keresztül, míg végül el nem éred a célt. Olyan, mintha az agyad egy virtuális tornamutatványt hajtana végre, ami lássuk be, nem rossz dolog. A 18 cm-es 3D golyó labirintus 138 akadállyal rendelkezik, javítja a koncentrációs készséget, a szem-kéz koordinációt, és garantáltan nem fogod tudni letenni! Tanúsítványok: CE, EN 71 Életkor: 6 Mérete (szélesség / magasság): 18x18 cm Akadályok száma: 138 Súlya a csomagolással: 395 g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db