360°-os visszapillantó tükör Fehér

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,990Ft -50%
Eredeti ár:5,991 Ft
db


Bővíti a belátási szöget és javítja a vezetés biztonságát. Univerzális, a legtöbb autóhoz megfelelő. Telepítése egyszerű és nyom nélkül leszedhető. Számodra is első a biztonság? A volán mögött ülve ez még inkább igaz rád? Akkor a 360°-os visszapillantó tükör a Te autódról sem hiányozhat. A termék kialakításának hála hatékonyan bővíti a belátási szöget, amely hasznos parkolás vagy sávváltás esetében. Felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Csak távolítsd el a kütyün található ragasztóról a védőfóliát és ragaszd fel a kívánt helyre. A kijelölt helyet érdemes ragasztás előtt alaposan megtisztítani és szárazra törölni a tökéletes tapadás érdekében. Az így felragasztott tükör stabilan a helyén marad, még autómosáskor sem kell attól tartanod, hogy a termék leválik a paszta tartós jellegének köszönhetően. A 360°-os visszapillantó tükör telepítést követően bármilyen szögben beállítható. A 360°-os visszapillantó tükör tulajdonságai: Anyag: ABS műanyag Méret: 7.5 x 5.5 x 6 cm Szín: fekete / fehér Bal oldali visszapillantóra Mit rejt a termék doboza? 1 db 360°-os visszapillantó tükör

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db