35 literes tömör fenyő boroshordó csappal - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,790 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
94,290Ft -16%
Eredeti ár:112,205 Ft
db

Ez az antik boroshordó időtálló kiegészítője lesz otthonának, és tökéletes választás borkedvelők számára.

Ez a boroshordó tökéletes választás borok, whiskey, bor, sör, tequila stb. tárolásához, vagy akár díszként is használható. Ahelyett, hogy üvegből vagy dobozból öntené ki a bort, megteheti ezt rusztikusan is ezzel a vagány hordóval: csak töltse fel a hordóban található 30 literes tasakot kedvenc borával, csukja le a fedelét, és öntsön bort a csap segítségével. A tasak frissen tartja az italokat, így azok hosszú ideig fogyaszthatóak lesznek. A hordó fából készült állvánnyal, valamint fémabronccsal rendelkezik; tökéletes megoldást kínál különböző alkoholos italok tárolásához, ráadásul rusztikus bájt kölcsönöz otthonának. Családja és barátai nagyon örülni fognak ennek a hordónak: születésnapra, esküvőre és egyéb alkalmakra is remek választás.

  • Színe: barnásfekete
  • Anyaga: tömör fenyő + fémötvözet abroncs + rozsdamentes acél csap
  • Mérete: 48 x 31 x 38 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Tartály térfogata: 35 liter
  • Belső tasak térfogata: 30 liter
  • Remek választás borhoz, whiskeyhez, bourbonhöz, tequilához, rumhoz, koktélhoz stb.

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2790 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2790 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 50685
Súly: 7.8 kg
Csomagszám: 1 db