35 literes akvárium szett, lekerekített élekkel, szűrővel és LED világítással (BPS-6226)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
38,699Ft 0%
Eredeti ár:38,699 Ft
db

35 literes akvárium szett, lekerekített élekkel / szűrővel és LED világítással (BPS-6226)

Hiányzik egy olyan világító akvárium a sötét szobádból, amit halakkal, szép növényekkel, színes kövekkel díszíthetsz? Esztétikus, kellemes kinézetű, lekerekített élű akváriumot keresel? Akkor ez az erős LED világítással rendelkező, a vizet folyamatosan tisztító, 35 literes akvárium éppen neked való!

Az akvárium elülső élei lekerekítettek, így a sarkok nem akadályoznak abban, hogy a halakat teljes szépségükben csodáld! A hátsó keret, valamint az alsó és felső lapok szintén lekerekített, kellemes kinézetű, fehér színű műanyagból készültek.

Az erős, 36 db LED-del rendelkező világítás az akvárium felső lapjának alján található. A fények kétféle színben világíthatják meg a vizet, a halakat, és a vízinövényeidet: erős fehér, és halványabb, kék árnyalatokban. Az akvárium éjjel a halvány, kék színű megvilágításra kapcsolva éjszakai világításként is használható. A LED fény süllyesztett kapcsolója a fedlap tetején található, rendkívül praktikus, egy könnyű érintéssel működik.

A halak egészsége védelmében az akvárium elektromos vízszűrő berendezéssel felszerelt, ami óránként tízszer képes átszűrni a vizet. A szűrő kétféle betéttel rendelkezik, mindkettő beépített tartozék. Az egyik egy műanyag lap szűrő, a nagyobb szennyeződések kiszűrésére, a másik egy speciális, puha textilbetét, amely egy durvább és finomabb réteggel is szűri a vizet. A betétek egyszerűen tisztíthatóak.

Az akvárium 38 cm x 25 cm x 37 cm-es méretű. Ha van ennyi helyed a szobádban, és szeretnél a későbbiekben halakat, káprázatos színű vízinövényeket, tengeri díszeket vásárolni, akkor ne késlekedj az éjszakai világításként is használható akvárium megrendelésével!

Főbb jellemzők:

  • 35 literes akvárium
  • Méret: 38 cm x 25 cm x 37 cm
  • Lekerekített elülső sarkok
  • Beépített vízszűrő, 350 l/óra (áramfelvétel: 4 W)
  • A vízszűrő kétféle, tisztítható, cserélhető szűrőbetéttel felszerelt
  • Beépített, érintőkapcsolós, 36 db LED-es belső világítás (áramfelvétel: 8,6 W)
  • A LED lámpa fehér és kék színben kapcsolható
  • Fehér színű keret hátul, alul és felül
  • 2 db beépített hálózati csatlakozóval hálózatról üzemeltethető
  • Az akváriumnak nem tartozékai a halak, vízinövények, kövek, és egyéb díszítő elemek

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db